Brandsoftware

Brandsoftware

Gratis Cd dvd brandsoftware

Cdburner xp

Cdburner xp

CDBurnerXP is een handig hulpmiddel voor het maken van cd’s, DVD’s en Blu-ray-schijven van alle soorten bestanden op uw computer zo snel en gemakkelijk mogelijk.

Dit programma is  bevat het precies wat u nodig hebt om disks voor alle soorten toepassingen te maken.

Image burn

Image burn

Als uw PC beschikt over een optische brander zoals een DVD of Blu-Ray-brander, kunt u DVD’s die u in uw home entertainment-systeem kunt spelen, opstart schijven die uw  PC helpen kunnen wanneer iets verkeerd gaat, en gegevens schijven maken voor veilige back-ups, archieven, schijfkopieën en kopieën, en andere gegevens kunnen opslaan.

Media monkey

Media monkey

IMediaMonkey is zeker een van de top muziek suites op de markt.

Het heeft bijna elke functie die gebruikers zou kunnen vragen voor, van CD rippen/verbranding naar playlist beheer tot hoogst klantgerichte conversies naar meerdere skins om autocodering tot bestand te bewerken.

InfraRecorder is een gratis cd en dvd brander met veel mogelijkheden en een prettige interface. Het is een eenvoudig maar doeltreffend programma om cd’s en dvd’s te branden. Ook voor video-dvd’s en in het Nederlands.

InfraRecorder is een licht en prettig uitziend programma, waarmee u de volgende soorten cd’s en dvd’s kunt branden:
– data-cd
– data-dvd (ook dual-layer dvd’s)
– audio-cd (wma, ogg, wav en mp3: extra plugin nodig – zie onderaan bij Meer downloads)
– mixed-mode cd
– video-dvd (AUDIO_TS en VIDEO_TS)
– image (iso, bin/cue, img)
– UDF ondersteuning

Brand dvd-schijven Videobestanden die beschikbaar zijn op de harde schijf direct op een dvd branden met Gratis AVS Disc Creator. Alle belangrijke media worden ondersteund: DVD +/- R, DVD +/- RW, DVD-RAM, Double / Dual Layer DVD, etc. Schrijf Blu-Ray-gegevens Schrijf uw gegevens op Blu-ray (BD-R, BD-RE) schijven. Bewaar uw gegevens in de hoogste kwaliteit vanwege de unieke BD-gegevenscapaciteit van 25 of 50 GB per schijf. Maak opstartschijven Maak boot CD / DVD-schijven met AVS Disc Creator. Maak een kopie van uw software om een ​​besturingssysteem of hulpprogramma’s te laden en uit te voeren in geval van nood. Maak ISO-afbeelding Maak een afbeelding van uw persoonlijke video en sla deze op op de pc. Of maak een ISO-afbeelding rechtstreeks vanaf een schijf of HDD. Bewerk, verwijder of voeg nieuwe bestanden toe aan kant-en-klare schijfafbeeldingen gemaakt met AVS Disc Creator. Ondersteuning van meerdere afbeeldingsbestandsformaten AVS Disc Creator ondersteunt verschillende afbeeldingsbestandsindelingen, zoals Nero Burning-ROM-afbeeldingsbestanden, alcohol 120% afbeeldingsbestanden enzovoort. Bekijk een volledige lijst met ondersteunde schijfimage-indelingen. Meertalige ondersteuning AVS Disc Creator-interface is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Japans, Pools en Russisch.
 

HandBrake is een open source dvd ripper en video conversie software die dvd’s en blu-ray omzet in bijvoorbeeld mpeg-4 formaat. Handig om onderweg op de laptop of thuis op de pc filmpjes te bekijken. Ook kan HandBrake dvd’s en videobestanden converteren in formaten die geschikt zijn voor iPad, iPhone, Android, Apple TV, PSP, PlayStation 3 en Xbox.

Als bron voor de conversie kan bijna elke VIDEO_TS map, dvd image of echte dvd gebruikt worden. Ook dvd’s met css encryptie kunnen omgezet worden en sommige VOB en TS bestanden. PAL en NTSC worden ondersteund.

Any Video Converter is een zeer gebruikersvriendelijk programma om video’s om te zetten in een ander formaat. Filmpjes kunnen geconverteerd worden zodat ze geschikt zijn voor gebruik op bijvoorbeeld een mobiele telefoon (iPhone, Samsung Galaxy enzovoort), MP4-speler, iPad of Android tablet. Any Video Converter kan bovendien meerdere video-filmpjes tegelijk omzetten. Zeer veel video-formaten worden ondersteund en ook conversie van online filmpjes is mogelijk.

Any Video Converter is snelle en prettige video-conversie software die met onder andere de volgende video-formaten overweg kan.

Input: avi, asf, mov, rm, rmvb, flv, mkv, mpg, 3gp, m4v, vob, YouTube videos
Output: avi, mp4, wmv, swf, flv, mkv, MPEG-1 en MPEG-2, mpg (PAL of NTSC), mp3, wma, ogg, aac, wave, m4a, flac