Hulpjes

Pc opschonen

Should i remove it

Wat moet ik verwijderen? Moet ik het verwijderen?
is een zeer eenvoudige maar uiterst krachtige Windows-toepassing die gebruikers,
zowel technische als niet-technische,
helpt te beslissen welke programma’s ze van hun pc moeten verwijderen.
Dit omvat meestal het vinden en verwijderen van allerlei crapware en bloatware
zoals adware, spyware, toolbars, gebundelde ongewenste toepassingen
en vele vormen van malware.
Het programma is erg licht en extreem snel.
Moet ik het verwijderen?
scant eenvoudig uw computer voor al zijn ‘geïnstalleerde programma’s
en rangschikt wat moet worden verwijderd door gebruik te maken van de wijsheid
van het publiek (en natuurlijk onze technische experts) om te bepalen wat niet
moet worden geïnstalleerd.

Simpele schoonmaak programma’s voor uw pc

cc_48

Ccleaner

Heerlijk simpel tooltje waarmee u uw internet cache schoon kan maken.

Via het tweede icoon aan de linker kant kunt u veilig uw register reinigen.

Het derde icoon geeft u de mogelijkheid om de opstartgroep (alles wat naast de datum en tijd staat) op te schonen

ook kunt u hier software verwijderen (natijd even weer het register schoonmaken)

Ook de open source groep heeft een windows cleaner gemaakt lijkt op ccleaner maar toch net weer anders.

Gratis Windows Cleanup Tool Gratis Windows Cleanup Tool is een verzameling tools om de prestaties van uw pc te optimaliseren. Hiermee kunt u de ongewenste bestanden op uw computer vinden, ongeldige registervermeldingen verwijderen, het Windows-register schrappen, uw internetgebruiksgeschiedenis verwijderen, plug-in ondersteuning bieden om de gebruiksgeschiedenis voor meer dan 100 toepassingen van derden te wissen, uw internet beheren cookies en nog veel meer. De software is gratis, het is eenvoudig te gebruiken en het versnelt je pc.

En natuurlijk geheel functioneel en gratis.

Baidu PC Faster heeft veel opties en functies waarmee je de beveiliging van jouw computer kan verbeteren. Je kan dit programma gebruiken om alle ongewenste bestanden weg te halen, ongebruikte en onnodige iconen en voorwerpen te verwijderen, en jouw systeem te herstellen, allemaal tegelijkertijd. Baidu PC Faster kan beveiligingspatches nauwkeurig en effectief identificeren op jouw Windows systemen, waardoor het jouw systeem beveiligd tegen allerlei malware bedreigingen en virussen.
De programmer stelt je in staat om jouw systeem op te ruimen met een enkele klik, waarmee je al jouw plug-ins, privé-instellingen, software en alle grote bestanden opruimt. De Baidu PC Faster ‘Speed Up’ functie incorporeert het gebruik van automatisch volgen, waardoor je ongewenste bureaubladiconen en -voorwerpen kan categoriseren, je controle krijgt over de verbeteringen van jouw systeem en van jouw netwerk. De ‘Cloud Security’ optie van het porgramma geeft je meer cloud bescherming, dankzij het aantal informatie dat is opgeslagen.
Dus, als je PC beveiligingssoftware wilt download, wordt het sterk aangeraden dat je aan Baidu PC Faster denkt, vanwege het feit dat het letterlijk enorm veel opties heeft die de meeste andere programma’s niet hebben. Met dit programma kan je de gezondheid van jouw systeem, alle Windows udpates, het opschoonproces, jouw toolbox, de applicaties en een virus scan beheren.
Met een aangenaam makkelijke interface kan je het moeiteloos gebruiken zonder al te veel te hoeven leren over het programma.

SlimCleaner is een nieuw, goed uitziend programma om uw pc en register mee op te ruimen en te optimaliseren. Het opschonen van applicaties, browsers en Windows zelf is natuurlijk de hoofdtaak. Maar ook opstartende programma’s, services, browserinstellingen en geïnstalleerde software worden met behulp van feedback van gebruikers via the cloud (internet) aan een grondige inspectie onderworpen. Een shredder en hijack log completeren de gereedschapskist voor gevorderden die SlimCleaner biedt.

SlimComputer is een handig programmaatje van de makers van SlimCleaner om een nieuw gekochte pc of laptop schoon te maken. Op nieuwe computers zit vaak onnodige software van de fabrikant voorgeïnstalleerd. Met SlimComputer kunt u alle troep, die uw nieuwe pc vertraagt, er af halen.

Op nieuwe pc’s van grote fabrikanten als Dell, HP, Acer, Asus enzovoort zit vaak allerlei software die u niet nodig heeft. Gesponsorde software, trials voor betaalde programma’s, hinderlijke werkbalken in uw internet browser en meer. Deze rommel maakt uw nieuwe computer alleen maar trager en neemt ruimte in.

wise

Wise Registry Cleaner Free is een gespecialiseerd programma om het Windows-register mee op te schonen. Heel veel overbodige registersleutels worden opgeruimd door deze grondige register cleaner. U kunt verder een backup maken en het register defragmenteren – wat ook snelheidswinst zou opleveren.

Wise Register Cleaner is wat agressiever (of grondiger) dan de register schoonmaker van CCleaner: over het algemeen vindt het meer registerproblemen. Na het scannen kunt u de gevonden fouten repareren. Let op dat u per categorie moet repareren, anders schoont u niet het hele register op! Voor gevorderden is dit handig: dan kunnen ze de gevonden registerwaarden zelf even nakijken.

advanced

Advanced systemcare

Advanced  SystemCare 8 gratis neemt een een-klik-benadering om te beschermen, repareren, op te schoon, optimaliseerd de snelheid van uw PC. Met meer dan 150 miljoen downloads wereldwijd is deze fantastische, award-winnende, vrije PC reparatie software een hulpmiddel van de “must-have” voor uw computer .

Het is makkelijk te gebruiken en 100% veilig met geen adware, spyware of virussen.

Let wel op iobit heeft veel tools en zal u verleiden om steeds meer te downloaden van hun tools

geekuninstallerlogo

Geek uninstaller


Het standaard verwijdering programma van windows laat bergen van restjes op uw PC.

GeekUninstaller voert diepe en snelle scan uit en verwijdert alle restjes.

Houd uw PC schoon! Dwing verwijdering van koppige en gebroken programma’s.

Als u in één keer veel software wilt de-installeren van uw pc dan is Bulk Crap Uninstaller een heel handig programmaatje. Zoals de naam al zegt kunt u meerdere applicaties tegelijkertijd verwijderen met Bulk Crap Uninstaller. Nog handiger is dat dit – als programma’s dit toestaan – grotendeel automatisch kan, zodat u niet steeds handmatig alle de-installatie procedures hoeft te doorlopen. Na de de-installatie van software kunt u nog restanten (left-overs) verwijderen. Voor gevorderden!

Bulk Crap Uninstaller is een open source applicatie die heel snel overbodige software van uw systeem kan verwijderen. U krijgt een lijst met alle programma’s (en eventuele Windows Store apps) op uw pc, waarna u de applicaties die u wilt verwijderen kunt selecteren. Kies daarna voor Deïnstalleer – of nog handiger: Deïnstalleer stil, zodat het proces geautomatiseerd wordt – en alle software wordt verwijderd. Vantevoren wordt gevraagd of u een herstelpunt wilt maken en na de-installatie kunt u ook nog restanten opsporen en weggooien. Soms crashen installers weleens of geven ze foutmelding. Bulk Crap Uninstaller kan ze dan niet meteen de-installeren. Probeer het daarna nog een keer met de gewone Deïnstalleer.

UNCHECKYVeel gratis software probeert tegenwoordig onnodige extraatjes als browserwerkbalken, veranderde zoekbalken en andere software of adware mee te installeren. Wij waarschuwen daarom altijd dat je goed moet opletten tijdens de installatie van software en alle vinkjes moet weghalen bij ongewenste elementen. Heb je geen zin om zelf deze vinkjes weg te halen? Dan kan Unchecky je helpen!

We transfer

Wilt u in een keer heel veel foto’s of grote bestanden versturen naar vrienden of familie dan lukt dat meestal niet met de mail. De meeste mailproviders stellen een limiet aan de grootte van bijlagen en ook de mailboxen van ontvangers kunnen vaak niet honderden MB’s verwerken. Een oplossing hiervoor is de webdienst WeTransfer waarmee u tot 2 GB aan bestanden of foto’s kunt verzenden aan maximaal 20 personen.

U kunt de mailadressen van vrienden of familie invullen op de website en vervolgens kunt u de gewenste foto’s, muziek, video of andere bestanden uploaden naar WeTransfer. Uw contacten ontvangen daarna een mailtje met een downloadlink, zodat ze alle bestanden kunnen binnenhalen naar hun eigen pc.

Magical Jelly Bean Product Key Finder De Magical Jelly Bean Keyfinder is een freeware-hulpprogramma dat je productsleutel (cd-sleutel) ophaalt die wordt gebruikt om Windows vanuit je register te installeren   Product sleutelzoeker voor Windows 7-8, Office 2010 Herstel productcodes voor Windows, Office, Adobe-producten, Acronis-producten, Electoric Arts-spellen, WinZip, Nero en meer dan 6500+ andere programma’s   Product Key Finder voor Mac OSX Mac KeyFinder is de belangrijkste productzoeker voor Mac OSX.   PasswdFinder PasswdFinder is een net freeware-hulpprogramma dat u helpt uw ​​verloren wachtwoorden te vinden. Eenmaal geïnstalleerd, toont het u wachtwoorden die zijn opgeslagen door webbrowsers, instant messengers en andere programma’s.   WiFi Password Revealer Vind uw verloren Wi-Fi-wachtwoorden. Weet je niet meer met welk wachtwoord je verbinding hebt gemaakt met je draadloze netwerk? Deze kleine tool zal eenvoudig opgeslagen Wi-Fi-wachtwoorden opsommen.   WiFi-wachtwoordzoeker Noodzaak om draadloze wachtwoorden te herstellen? De wifi-wachtwoordzoeker vindt automatisch je verloren wifi-wachtwoord in een oogwenk.

P.s. de link gaat naar de gratis versie en haalt niet alle wachtwoorden etc op zoals in de omschrijving die is voor de betaalde versie.

Lazesoft Recovery Suite 4.2

Herstel uw gegevens of herstel uw systeem wanneer Windows niet normaal kan opstarten.
Maak opstartbare herstel-CD of USB-schijf
Start elke computer op
Herstel gegevens en wachtwoorden
Herstel Windows-systeem
Kloon of herstel de harde schijf.

Recuva kan foto’s, muziek, documenten, video’s, e-mails of elk ander bestandstype dat u kwijt bent herstellen. En het kan herstellen van elk herschrijfbaar medium dat je hebt: geheugenkaarten, externe harde schijven, USB-sticks en meer!

 
Beste gratis ISO-branderhulpprogramma ISO2Disc is een eenvoudige ISO-brandersoftware om uw ISO-afbeeldingsbestand op CD / DVD-schijf of USB-flashstation te branden. Het ondersteunt CD-R, DVD-R, DVD + R, CD-RW, DVD-RW, DL DVD + RW, HD DVD, Blu-ray Disc en USB-stick. Het is de beste en meest essentiële gratis software voor het maken van een opstartbaar cd / dvd- of USB-flashstation van het ISO-afbeeldingsbestand.     Helemaal vrij.     Help je het ISO-image te branden op een CD / DVD / USB-station.     Ondersteunt alle Windows-systemen (32-bits en 64-bits).

Rufus is een programma dat helpt bij het formatteren en creëren van opstartbare USB-flash-drives, zoals USB-sticks, USB-HD’s, enz.
Het is vooral bruikbaar in gevallen waarbij:
  • je een USB-installatiemedium wilt maken van opstartbare ISO’s (Windows, Linux, UEFI, enz.)
  • je op een systeem moet werken waarop geen besturingssysteem geïnstalleerd is.
  • je een BIOS of andere firmware vanuit DOS moet flashen
  • je een low-level formatteerprogramma wilt gebruiken
Ondanks zijn kleine bestandsgrootte, levert Rufus alles wat je nodig hebt.

“TeraCopy is een gratis hulpprogramma dat is ontworpen om bestanden sneller en veiliger te kopiëren / verplaatsen” Een bespreking van TeraCopy door Fernando Ortega Met TeraCopy kunt u bestanden op uw Windows-systeem kopiëren en verplaatsen op absoluut razendsnelle snelheden. Het gebruikt aangepaste buffers om zoektijden te verminderen. Het maakt ook gebruik van asynchrone kopie om transfers tussen harde schijven te versnellen. Als TeraCopy een fout aantreft bij het kopiëren of verplaatsen van bestanden, zal het de overdracht automatisch opnieuw proberen en bij een andere fout zullen de bestanden volledig worden overgeslagen in tegenstelling tot Windows, waardoor de bewerking automatisch wordt geannuleerd. Het programma biedt u ook de mogelijkheid om bestanden aan het einde van een bewerking opnieuw te kopiëren. TeraCopy kan ook de Windows Explorer-functies volledig overnemen door zichzelf te integreren in Windows Shell. Dit programma kan ook worden gebruikt als een draagbare applicatie op kleine apparaten zoals pen-drives en USB-sticks. Maak gewoon een map op die schijf en plaats TeraCopy.exe in de map. TeraCopy-functies en hoogtepunten:     Gebruikt dynamisch aangepaste buffers om de zoektijden te verkorten     Pauzeer het kopieerproces op elk gewenst moment om systeembronnen vrij te maken     Foutherstel in geval van kopieerfouten     Toont de mislukte overdracht van bestanden en laat u het probleem oplossen     Vervang de Explorer-kopie en verplaats functies volledig     Volledige Unicode-ondersteuning TeraCopy is gelicentieerd als Freeware voor Windows (32-bit en 64-bit) besturingssysteem / platform van de bestandsorganisatorsoftware zonder beperkingen. TeraCopy 3.26 is beschikbaar voor alle softwaregebruikers als een gratis download (Freeware).