Hulpjes

Pc opschonen

Simpele schoonmaak programma’s voor uw pc

cc_48

Ccleaner

Heerlijk simpel tooltje waarmee u uw internet cache schoon kan maken.

Via het tweede icoon aan de linker kant kunt u veilig uw register reinigen.

Het derde icoon geeft u de mogelijkheid om de opstartgroep (alles wat naast de datum en tijd staat) op te schonen

ook kunt u hier software verwijderen (natijd even weer het register schoonmaken)

Baidu PC Faster heeft veel opties en functies waarmee je de beveiliging van jouw computer kan verbeteren. Je kan dit programma gebruiken om alle ongewenste bestanden weg te halen, ongebruikte en onnodige iconen en voorwerpen te verwijderen, en jouw systeem te herstellen, allemaal tegelijkertijd. Baidu PC Faster kan beveiligingspatches nauwkeurig en effectief identificeren op jouw Windows systemen, waardoor het jouw systeem beveiligd tegen allerlei malware bedreigingen en virussen.
De programmer stelt je in staat om jouw systeem op te ruimen met een enkele klik, waarmee je al jouw plug-ins, privé-instellingen, software en alle grote bestanden opruimt. De Baidu PC Faster ‘Speed Up’ functie incorporeert het gebruik van automatisch volgen, waardoor je ongewenste bureaubladiconen en -voorwerpen kan categoriseren, je controle krijgt over de verbeteringen van jouw systeem en van jouw netwerk. De ‘Cloud Security’ optie van het porgramma geeft je meer cloud bescherming, dankzij het aantal informatie dat is opgeslagen.
Dus, als je PC beveiligingssoftware wilt download, wordt het sterk aangeraden dat je aan Baidu PC Faster denkt, vanwege het feit dat het letterlijk enorm veel opties heeft die de meeste andere programma’s niet hebben. Met dit programma kan je de gezondheid van jouw systeem, alle Windows udpates, het opschoonproces, jouw toolbox, de applicaties en een virus scan beheren.
Met een aangenaam makkelijke interface kan je het moeiteloos gebruiken zonder al te veel te hoeven leren over het programma.

SlimCleaner is een nieuw, goed uitziend programma om uw pc en register mee op te ruimen en te optimaliseren. Het opschonen van applicaties, browsers en Windows zelf is natuurlijk de hoofdtaak. Maar ook opstartende programma’s, services, browserinstellingen en geïnstalleerde software worden met behulp van feedback van gebruikers via the cloud (internet) aan een grondige inspectie onderworpen. Een shredder en hijack log completeren de gereedschapskist voor gevorderden die SlimCleaner biedt.

SlimComputer is een handig programmaatje van de makers van SlimCleaner om een nieuw gekochte pc of laptop schoon te maken. Op nieuwe computers zit vaak onnodige software van de fabrikant voorgeïnstalleerd. Met SlimComputer kunt u alle troep, die uw nieuwe pc vertraagt, er af halen.

Op nieuwe pc’s van grote fabrikanten als Dell, HP, Acer, Asus enzovoort zit vaak allerlei software die u niet nodig heeft. Gesponsorde software, trials voor betaalde programma’s, hinderlijke werkbalken in uw internet browser en meer. Deze rommel maakt uw nieuwe computer alleen maar trager en neemt ruimte in.

wise

Wise Registry Cleaner Free is een gespecialiseerd programma om het Windows-register mee op te schonen. Heel veel overbodige registersleutels worden opgeruimd door deze grondige register cleaner. U kunt verder een backup maken en het register defragmenteren – wat ook snelheidswinst zou opleveren.

Wise Register Cleaner is wat agressiever (of grondiger) dan de register schoonmaker van CCleaner: over het algemeen vindt het meer registerproblemen. Na het scannen kunt u de gevonden fouten repareren. Let op dat u per categorie moet repareren, anders schoont u niet het hele register op! Voor gevorderden is dit handig: dan kunnen ze de gevonden registerwaarden zelf even nakijken.

advanced

Advanced systemcare

Advanced  SystemCare 8 gratis neemt een een-klik-benadering om te beschermen, repareren, op te schoon, optimaliseerd de snelheid van uw PC. Met meer dan 150 miljoen downloads wereldwijd is deze fantastische, award-winnende, vrije PC reparatie software een hulpmiddel van de “must-have” voor uw computer .

Het is makkelijk te gebruiken en 100% veilig met geen adware, spyware of virussen.

Let wel op iobit heeft veel tools en zal u verleiden om steeds meer te downloaden van hun tools

geekuninstallerlogo

Geek uninstaller


Het standaard verwijdering programma van windows laat bergen van restjes op uw PC.

GeekUninstaller voert diepe en snelle scan uit en verwijdert alle restjes.

Houd uw PC schoon! Dwing verwijdering van koppige en gebroken programma’s.

Als u in één keer veel software wilt de-installeren van uw pc dan is Bulk Crap Uninstaller een heel handig programmaatje. Zoals de naam al zegt kunt u meerdere applicaties tegelijkertijd verwijderen met Bulk Crap Uninstaller. Nog handiger is dat dit – als programma’s dit toestaan – grotendeel automatisch kan, zodat u niet steeds handmatig alle de-installatie procedures hoeft te doorlopen. Na de de-installatie van software kunt u nog restanten (left-overs) verwijderen. Voor gevorderden!

Bulk Crap Uninstaller is een open source applicatie die heel snel overbodige software van uw systeem kan verwijderen. U krijgt een lijst met alle programma’s (en eventuele Windows Store apps) op uw pc, waarna u de applicaties die u wilt verwijderen kunt selecteren. Kies daarna voor Deïnstalleer – of nog handiger: Deïnstalleer stil, zodat het proces geautomatiseerd wordt – en alle software wordt verwijderd. Vantevoren wordt gevraagd of u een herstelpunt wilt maken en na de-installatie kunt u ook nog restanten opsporen en weggooien. Soms crashen installers weleens of geven ze foutmelding. Bulk Crap Uninstaller kan ze dan niet meteen de-installeren. Probeer het daarna nog een keer met de gewone Deïnstalleer.

UNCHECKYVeel gratis software probeert tegenwoordig onnodige extraatjes als browserwerkbalken, veranderde zoekbalken en andere software of adware mee te installeren. Wij waarschuwen daarom altijd dat je goed moet opletten tijdens de installatie van software en alle vinkjes moet weghalen bij ongewenste elementen. Heb je geen zin om zelf deze vinkjes weg te halen? Dan kan Unchecky je helpen!

We transfer

Wilt u in een keer heel veel foto’s of grote bestanden versturen naar vrienden of familie dan lukt dat meestal niet met de mail. De meeste mailproviders stellen een limiet aan de grootte van bijlagen en ook de mailboxen van ontvangers kunnen vaak niet honderden MB’s verwerken. Een oplossing hiervoor is de webdienst WeTransfer waarmee u tot 2 GB aan bestanden of foto’s kunt verzenden aan maximaal 20 personen.

U kunt de mailadressen van vrienden of familie invullen op de website en vervolgens kunt u de gewenste foto’s, muziek, video of andere bestanden uploaden naar WeTransfer. Uw contacten ontvangen daarna een mailtje met een downloadlink, zodat ze alle bestanden kunnen binnenhalen naar hun eigen pc.